Spring til indhold

Rådgivere

Eksportrådet har rådgivere i Udenrigsministeriet i København og i de regionale væksthuse

Sektorrådgivere

 • ""
  Lars ChristiansenSektorrådgiverFødevarer, landbrug og agroindustrilarchr@um.dk

  "Eksportrådets team af fødevareeksperter er placeret på alle væsentlige markeder for dansk fødevareeksport. Vi rådgiver din virksomhed om markedsvalg, udvælgelse af samarbejdspartnere, lokal fødevarelovgivning, godkendelser med videre. Vi følger også de nye markedstrends og gennemfører fokuserede eksportfremstød. Eksportrådets kontakt til politiske og administrative beslutningstagere har ofte afgørende betydning for markedsadgang for danske fødevarer."

 • "Vi hjælper din virksomhed med at åbne døre til ledende beslutningstagere og kortlægger mulighederne på eksportmarkederne samt finder de rigtige samarbejdspartnere - hvad enten vi taler om kunder, underleverandører eller medarbejdere. Vi bistår også i forbindelse med blandt andet lovgivningskrav, godkendelser, licenser og sikring af produktrettigheder samt etableringer på udenlandske markeder."

 • ""
  Anette Steenberg WilliamsSektorrådgiver Sundhed og Velfærdaneste@um.dk
 • ""
  Elisabeth ManfordSektorrådgiverEnergi, Miljø & Vand+45 33 92 04 51
  eliman@um.dk

  "Vores team af rådgivere inden for Energi, Miljø og Vand er placeret på Ambassader og Handelskontorer på alle væsentlige markeder verden rundt. Vi hjælper din virksomhed med at åbne døre til ledende beslutningstagere og kortlægger mulighederne på eksportmarkederne samt finder de rigtige samarbejdspartnere - hvad enten vi taler om projekter, udbudsforretninger, kunder, finansielle partnere eller medarbejdere. Eksportrådets kontakt til politiske og administrative beslutningstagere har ofte afgørende betydning for at få bragt de danske løsninger i spil. Vi rådgiver også om lovgivningskrav, tilskudsordninger, godkendelser, licenser og sikring af produktrettigheder samt etableringer på udenlandske markeder."

 • Lars Juhl Hansen
  Lars Juhl HansenInternationaliseringsrådgiver, Region Nordjylland+45 53 54 56 96
  lahans@um.dk

  "I bestræbelserne på at skabe øget vækst i region Nordjylland har Væksthus Nordjylland og Eksportrådet under Udenrigsministeriet indgået et strategisk samarbejde, der bl.a. indbefatter placering af en erfaren eksportrådgiver i Væksthuset. Jeg bistår virksomhederne i region Nordjylland med deres ønsker om øget internationalisering eller sparring herom, samt forbinder virksomheden med de rigtige folk på vore mange repræsentationer i udlandet. Med min fysiske placering i Aalborg hos Væksthus Nordjylland kan jeg desuden trække på rigtig mange kompetencer hos væksthuskonsulenterne, samtidig med at jeg hurtigt kan være til stede i virksomhederne.”

 • Heidi Elisabeth Østrup-Møller
  Heidi Elisabeth Østrup-Møller+45 30 30 93 92
  heiost@um.dk

  "Væksthus Midtjylland og Udenrigsministeriet har indgået et strategisk samarbejde med formålet at hjælpe danske virksomheder til succesfuldt at starte eksport på nye markeder. Jeg hjælper jer gerne i gang med ideer og konkrete tiltag. Lad mig indgå som en sparringspartner, der via mit store netværk af kolleger i alverdens markeder kan svare på helt konkrete problemstillinger. Dermed kan vi sikre at I får det bedste udgangspunkt for at skabe en ny succesfuld eksport historie. Ring eller skriv så vi kan aftale et møde hos jer."

 • Katrine Reinhold FolkmannInternationaliseringsrådgiver, Region Sjælland+45 31 16 66 89
  krf@vhsj.dk

  ”Som bindeled ml. Væksthus Sjælland og Udenrigsministeriet sørger jeg for en enkel, direkte og regional forankret adgang til Eksportrådets verdensomspændende specialistnetværk. Med to så kraftfulde organisationer i ryggen, er jeg i stand til dagligt at yde skræddersyede kvalitetsløsninger til sjællandske virksomheder med internationaliseringsudfordringer.”

 • ""
  Louise Dyhrberg

  Internationaliseringsrådgiver, Region Hovedstaden 

  +45 30 10 81 11
  loudyh@um.dk

  "Som internationaliseringsrådgiver i Væksthus Hovedstaden er jeg ikke alene del af Væksthusets store kapacitet af viden og netværk, som vi gerne deler med alle de virksomheder, vi samarbejder med, men jeg er samtidig en del af Eksportrådet, og har deraf tæt kontakt med Danmarks ambassader i fra hele verden. Jeg er således bindeleddet i den samarbejdsaftale, der ligger mellem Væksthus Hovedstaden og Eksportrådet, og har det bedste udgangspunkt for at sammensætte et succesfuldt forløb og afsæt for en internationaliseringsproces for Hovedstadens mindre vækstvirksomheder. Hver dag rådgiver og sparrer jeg hver dag med virksomheder omkring valg af de rette samarbejdspartnere og distributionskanaler, logistik, markedsføring, etablering og er således med til at skabe den struktur og prioritering, der kan være med til at sikre en effektiv og succesfuld internationaliseringsproces."

 • Michael NørregaardInternationaliseringsrådgiver - Region Syddanmark+45 33 92 14 63
  micnor@um.dk

  Med udgangspunkt i Eksportrådet/Udenrigsministeriets strategiske samarbejde med de danske væksthuse i at fremme syddanske virksomheders internationalisering, har Eksportrådet ”ind stationeret” en rådgiver i hvert af de 5 danske væksthuse. Formålet med samarbejdet er blandt andet en lokal forankring af Eksportrådet, der i tæt samarbejde med væksthusene kan give direkte links ud til de internationale markeder herunder ambassader og handelskontorer verden over.

  Med afsæt i min internationale baggrund og erfaring indenfor internationalisering og eksportfremme, har jeg gennem en række år bistået danske virksomheder med opgaver, der strækker sig fra markedsanalyser, identificering af samarbejdspartnere til oprettelse af virksomhed og rekruttering af personale. Som Eksportrådets medarbejder i Væksthus Syddanmark, vil jeg kunne rådgive syddanske virksomheder om mulighederne for eksport og internationalisering, herunder Eksportrådets ydelser og tilskudsprogrammer.

  Har du brug for et råd eller en dybdegående drøftelse af din virksomheds internationaliserings situation, stiller jeg gerne op til dialog herom.

Udenrigsministeriet
The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Tlf: +45 33 92 05 00
thetradecouncil@um.dk

Ofte stillede spørgsmål
til The Trade Council