Spring til indhold

Deltag i debatten om Danmarks fremtidige engagement i Somalia

Udenrigsministeriet inviterer alle interesserede til høringsmøde om Danmarks fremtidige engagement i Somalia, der dækker perioden 2018-2022. På mødet vil udkast til landepolitikpapir og konceptnote for landeprogram blive præsenteret og debatteret. Husk at tilmelde dig senest den 9. april 2018.

Hvor og hvornår:

Onsdag d. 11. april 2018 kl. 13:30 hos Center for Militære Studier, Øster Farimagsgade 5, 1353 København K, Lokale: 2.0.63 - se kortet.

 

 

Tilmelding senest mandag den 9. april
Mødet er åbent for alle interesserede, men bemærk at tilmelding er nødvendig. Send en mail til følgende mailadresse: afrstud@um.dk. Tilmeldingsfristen er mandag den 9. april kl. 12.

 

Program:

  • Introduktion til mødet ved kontorchef for Udenrigsministeriets Afrikakontor, Anders Garly Andersen

  • Præsentation af hovedlinjerne i Danmarks fremtidige engagement i Somalia ved Danmarks ambassadør i Kenya og Somalia, Mette Knudsen (deltager via videokonference)

  • Oplæg til debat ved seniorforsker Peter Albrecht (Dansk Institut for Internationale Studier) og seniorforsker Katja Lindskov Jacobsen (Center for Militære Studier)

  • Åben debat og spørgsmål

Udkast til landepolitikpapir og konceptnote for landeprogram for Somalia er blevet offentliggjort og er tilgængelige her.

 

Kontakt:

Eventuelle spørgsmål angående høringsmødet kan rettes til afrstud@um.dk

 

Kort


Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Tlf.: +45 33 92 00 00
um@um.dk